FAQ

Je kunt het boekingsformulier op deze website invullen. Je ontvangt dan binnen 24u een boekingsbevestiging. Ofwel stuur je een mail naar larochedurbuy@gmail.com
Na de boeking krijg je een reserveringsbevestiging. We vragen bij de boeking een aanbetaling van 40% van het totale bedrag. De resterende 60% betaal je voor je aankomst.
Extra kosten:
Schoonmaak: €200,00 per verblijf
Vuilnisbak: €30,00 per verblijf
Energie Zomer: €45,00 per nacht
Toeristenbelasting: €12,00 per nacht
Energie winter: €55,00 per nacht
Huisdier: €25,00 per dier
Verder is er een borg van 1000 euro die u uiterlijk een week na vertrek terug krijgt.
Linnengoed (bedlinnen en badhanddoeken) is verkrijgbaar op aanvraag. Contacteer ons minimum twee weken op voorhand via: larochedurbuy@gmail.com
Aankomst op vrijdag tussen 16.00-18.00. Vertrek op zondag om 18.00. Mocht er op de dag van aankomst of vertrek geen andere boeking zijn dan kunnen we, in overleg, van de bovenstaande tijden afwijken. Indien vertrek op maandag, om 10.00 's ochtends.
Ja, honden en/of katten zijn van harte welkom. Wij zijn ook gek op beestjes maar niet op bed of bank. Het is niet hygiënisch voor de wasserette waar alle linnen in een machine gaat. Daarbij komt dat de haartjes er niet of lastig af gaan en dan moeten we helaas extra kosten aanrekenen.
Ja, er zijn voldoende parkeerplaatsen (voor min 5 auto’s) U kunt in Barvaux uw elektrische auto opladen. (Parking Adventure Valley - rue Rome 6, Durbuy of Trafic - Route Marche 24 Durbuy) Laadt u toch op aan ons huis, zullen we kosten in rekening brengen.
Nee, er zijn geen fietsen bij het huis maar deze kunnen wel gehuurd worden bij Adventure Valley.
Ja, er is een televisie
Ja, er is WIFI. U kunt de QR code bij aankomst scannen.
Er is een filter-koffiezetter, Nespresso en een Senseo.
Ja, er is een wasmachine en een droogkast. In de keuken is een koelkast en er is nog een extra koelkast met diepvries in de berging.
Er zijn 14 losstaande bedden. 2 bedden per slaapkamer.
Er zijn 4 badkamers. 2 badkamers met bad en douche. 2 badkamers met douche.
Ja, er zijn 2 babybedjes en een kleuterbedje. Er is ook een eetstoel voor peuters.
Annuleren – Boeking wijzigen:
  • Ontbinding / Annulering tussen de boekingsdatum en 56 dagen (niet inbegrepen) voor het begin van het verblijf : 30 % van de totale prijs van het verblijf.
  • Ontbinding / Annulering tussen de 56e dag (inbegrepen) en de 28e dag (niet inbegrepen) voor het begin van het verblijf : 60% van de totale prijs van het verblijf.
  • Ontbinding / Annulering tussen de 28e dag (inbegrepen) en de 7e dag (niet inbegrepen) voor het begin van het verblijf : 90% van de totale prijs van het verblijf.
  • Ontbinding / Annulering tussen de 7e dag (inbegrepen) voor het begin van het verblijf en later : 100 % van de totale prijs van het verblijf.
Welke regels zijn van toepassing voor Covid-19?
Indien een aankomst op grond van de volgende Covid-19 maatregelen niet mogelijk zal zijn, bieden we u aan, uw verblijf op een andere periode te verplaatsen. Hiervoor zult u een waardebon van ons ontvangen, welke voor 3 jaar geldig is en welke voor een boeking van dezelfde woning weer ingewisseld kan worden (Prijsvariatie mogelijk):
  • Uw vakantiehuis is gesloten door de autoriteiten
  • Uw vakantiehuis is niet toegankelijk wegens nationale grenssluitingen of een lockdown. (Indien van reizen wordt afgeraden, maar er geen reisverbod bestaat, kan uw verblijf plaatsvinden).
  • U mag het vakantiehuis niet betreden met het bepaalde aantal personen wegens een wettelijke beperking van uw contacten.
U heeft geen recht op een voucher in het geval van een niet arriveren gevolgd van een Covid-ziekte, daarvoor raden wij u aan een reisannuleringsverzekering af te sluiten. De vakantiewoningen in België zijn momenteel voor iedereen toegankelijk. Als u België voor minder dan 48 uur binnenkomt, hoeft u geen CST (Covid-Pass) te laten zien.